Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Wakker worden in het eerste Anne&Max Boutique Hotel

We zijn zo ongelofelijk enthousiast om jullie te vertellen over een bijzondere mijlpaal voor Anne&Max: de opening van onze 30e vestiging in de Domstraat in Utrecht. En daarbovenop het allereerste Anne&Max Boutique Hotel! 

Door Max

30/01/2024

Dit grote avontuur van het Anne&Max Boutique Hotel wordt geleid door de ervaren franchisenemers Bram Janssen en Ralph Prumper, die je misschien al kent van de Anne&Max Utrecht Domkwartier. Zoals je van ons gewend bent, draait alles om gezelligheid en een planeetaardige visie. Dat betekent dat we zorg dragen voor onze planeet in alles wat we doen. Deze nieuwe locatie is geen uitzondering, met heerlijke koffie, ontbijt, high-tea, lunch en borrel. En ja, je leest het goed: we introduceren voor het eerst een avondkaart! 

 

Planeetaardig 

Wobbe van Zoelen, de trotse oprichter van Anne&Max: “We zijn ontzettend trots om de dertigste Anne&Max en ons eerste boutique hotel in Nederland te openen. Met Anne&Max willen we een plek creëren waar iedereen zich op elk moment van de dag op zijn gemak voelt en daar voegen we nu ook de avond en nacht bij. Alles binnen ons concept wordt met zorg uitgekozen. Van producten tot interieur en van werkkleding tot de toiletartikelen in de hotelkamers. Het openen van deze nieuwe vestiging betekent veel voor ons. Door te groeien en ons concept uit te breiden kunnen we met onze planeetaardige visie steeds meer positieve impact maken.” 

Bram ligt toe dat hij de vanzelfsprekendheid van het planeetaardige concept heel prettig vindt: “Iedereen is welkom en je kan ervan uitgaan dat alle gebruikte producten natuurlijk, lekker en verantwoord zijn. Gastvrijheid en goed eten en drinken staan natuurlijk voorop, maar aan de achterkant klopt alles ook gewoon.” 

Boutique hotel

Opening van de 30e vestiging 

Ralph en Bram, onze franchisenemers, hebben al een succesvolle Anne&Max vestiging Utrecht Domkwartier. De nieuwe locatie zit vlak bij De Dom op een zogeheten high traffic locatie. Dat houdt in dat we hier een bijzondere mix van gasten mogen ontvangen, waaronder studenten, toeristen en daggasten die na het winkelen een koffie of een borrel willen. “Mensen die het concept nog niet kennen, zien de sfeer en komen binnen. Dit alles zorgt voor ons succes. Daarom hebben Ralph en ik met onze tweede locatie opnieuw gekozen voor een plek dicht bij De Dom,” vertelt Bram.  

Jaren geleden kwamen Bram en Ralph voor het eerst in aanraking met Anne&Max. Ze studeerde beiden in Amsterdam in een tijd waarop er maar een paar plekken waren om fijn te studeren en met écht lekkere koffie. “Anne&Max was onze favoriet. De medewerkers waren altijd vriendelijk en er hing een fijne, persoonlijke sfeer. Jaren later wilden we samen gaan ondernemen en kwamen we Anne&Max op de markt tegen. We grepen onze kans,” zegt Bram. Na twee jaar zijn ze nog steeds erg enthousiast over onze franchiseformule en klaar voor deze nieuwe uitdaging. 

Van huiskamer naar slaapkamer 

Het Anne&Max Boutique Hotel zit boven de nieuwe Anne&Max vestiging en opent officieel de deuren op 1 maart. Bram deelt: “Het was altijd al een droom om een hotel te openen. We wilden het huiskamerconcept van Anne&Max doortrekken naar een hotelervaring.” En dat is precies wat we doen. Vanaf het voorjaar zullen alle kamers één voor één worden omgetoverd in Anne&Max-stijl en tot die tijd ontvangen we onze gasten in onze 30e vestiging. Met een Mediterrane avondkaart die aansluit op het planeetaardige concept, breiden we het Anne&Max gevoel uit naar de avonduren. In de namiddag blijf je langer zitten en bestel je een borrel van de uitgebreidere wijnkaart of bieren op de tap. In de avond geniet je met vrienden, je partner of familie van shared dining. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de nieuwe Anne&Max vestiging en ons eerste Boutique Hotel. Tot snel! 

Meer verhalen