Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Lunchen in Amsterdam

Vind je Anne&Max in Amsterdam

Wij hebben inmiddels 5! vestigingen in de hoofdstad. Je kan ons vinden op de volgende locaties:

  • Amsterdam Zuid, Amstelveenseweg 196
  • Amsterdam Oud West, Tollenstraat 57
  • Amsterdam Zeeburg, Oostelijke Handelskade 1001
  • Amsterdam Houthavens, Houthavenweg 237
  • Amsterdam Centrum, Oosterburgergracht 1

Ook hebben wij nog een vestiging tussen Haarlem en Amsterdam in. Je vindt ons in The Style Outlet. Plof neer na een lange dag winkelen op één van onze grote stoelen bij het raam met een voedzame salade of op het zonnige terras met een goed glas wijn. 

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker met crispy bacon en boerscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Deze zomer hebben wij iets nieuws. Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Eén is belegd met Makreel. De makreel wordt lokaal en duurzaam gevangen (MSC). Vervolgens wordt deze in kleine batches gerook. De andere cracker is belegd met ingemaakte gele paprika, tomaat, frisse doperwtenspread en rucola. Dus weer een heerlijke vegan optie op onze kaart. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Jouw huiskamer in de stad