Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Amsterdam

Leuk lunchen in Amsterdam centrum, zuid en west

Anne&Max is een huiskamer waar je elke dag welkom bent voor een uitgebreide/snelle/voedzame, maar vooral lekkere lunch. 

Wij hebben inmiddels 5! vestigingen in de hoofdstad. Je kan ons vinden op de volgende locaties:

Wil je reserveren? Klik dan op de vestiging en reserveer via Formitable, e-mail of telefoon. 

Ook hebben wij nog een vestiging tussen Haarlem en Amsterdam in. Je vindt ons in The Style Outlet. Plof neer na een lange dag winkelen op één van onze grote stoelen bij het raam met een voedzame salade of op het zonnige terras met een goed glas wijn. 

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker: de super club met crispy bacon en boerenscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Er zijn twee verschillende smaken. Eén is belegd met warmgerookte zalm, frisse doperwtenspread, rucola, ingemaakte paprika en cherrytomaatjes. De andere cracker genaamd Groentetuin is belegd met geroosterde pompoen, biet, muhammara, en radicchio. Een heerlijke vegan optie. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Bekijk het menu

Wij zijn elke dag open voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea, borrel en to go. 

Menu

Afhalen op tijd 

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..