Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max groeit gestaag verder

Door Anne

22/10/2019

Jouw huiskamer in de stad; elke dag weer 

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur.  

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Het Freshfood&Coffeecafe is op zoek gegaan naar partners en is begin dit jaar de samenwerking aangegaan met Albron waarmee ze een prachtige vestiging hebben neergezet op de high traffic locatie winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Mall of The Netherlands). Anne&Max is van plan om zeker nog vijf nieuwe vestigingen in 2020 te openen. De steden Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning en Anne&Max is hiervoor nog actief op zoek naar franchisers. Apeldoorn zal dit jaar nog haar deuren openen.

Deuren openen in

 

Apeldoorn 
In het centrum van Apeldoorn zal Anne&Max in samenwerking met Albron hun tweede vestiging eind van dit jaar openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat en met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand biedt plaats aan 95 zitplaatsen binnen en een terras waar men kan genieten van een huisgemaakte ijsthee of een koud glas witte wijn. Of wordt wakker in de opkomende zon met een vers gezette cappuccino.  

Amsterdam 
Tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max zal zich hier gaan vestigen begin 2020. Het is een mooi en af pand met veel potentie. Het pand biedt ruimte voor 75+ zitplaatsen binnen en heeft aan de voorkant een terras. Er is een stiltekamer voor de harde werkers, maar ook gezellige zithoekjes waar je zelf een plaatje kan draaien. Anne&Max wil graag meer vestigingen openen in Amsterdam en is daarom altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste franchisenemers.  

Rotterdam 
In Rotterdam wil Anne&Max in het eerste kwartaal van 2020 haar tweede vestiging openen. Na al een vestiging aan de Korte Hoogstraat, is het tijd voor een tweede. De locatie is er al, wat nog mist is een gedreven en enthousiaste franchisenemer die van deze Anne&Max een succesvolle vestiging wilt maken! 

Anne&Max  
Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor een vers en gezond, ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.      

Tot we koffie drinken,    

Anne&Max    

 

Meer informatie over franchisen bij Anne&Max vind je hier

Meer verhalen