Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Breda Veemarkt

Anne&Max opent op 9 augustus een tweede huiskamer in Breda. In ons karakteristieke pand kun je elke dag terecht voor een goed ontbijt, koffie en taart, lunch, uitgebreide High tea of een borrel op het terras aan de Veemarktstraat.

Adres

Veemarktstraat 44
4811 ZG Breda

Anne&Max Breda Veemarkt opent 22 juli 2024. Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
Gesloten
Vr
Gesloten
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

NIEUWSGIERIG NAAR HET MENU?

Bekijk het menu

Koffie thuis boek

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken. Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart.

Bestel hier

Anne&Max Breda Veemarkt is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en een borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid. Onze producten zijn planeetaardig. Dat wil zeggen; puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Anne&Max Breda Veemarkt

 

Wij zijn altijd op zoek naar baristi, bediening, sandwichchefs, afwassers en alles wat hier tussenin zit.

Bekijk de vacatures