Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Picknicken met Anne&Max

Door Max

17/07/2019

Zomerkriebels, zachte muziek uit een openstaand raam op de eerste verdieping, de geur van gemaaid gras; yes de zomer is begonnen!

Het is weer tijd om naar buiten te gaan en nu kan je Anne&Max meenemen naar jouw favoriete plek in de stad. 
De picknickmand is ideaal om te delen
met je grote liefde, collega’s en beste vrienden.

Anne, ik oefen alvast mijn picknickhouding voor deze zomer! Max

De Anne&Max picknickmand is gevuld met verschillende verse sandwiches, een rijkgevulde salade, huisgemaakte zoetigheden, Anne&Max ijsthee en kan huiskamerfilter koffie of een kan gevuld met één van onze fairtrade theeën.
Uiteraard zijn er ook vega en vegan opties mogelijk.
Heb je iets te vieren of is het de perfecte namiddag, maak dan jouw picknickmand compleet met één van onze bijzondere bio wijnen.

Reserveer de picknickmand minimaal twee uur van te voren door te bellen naar jouw Anne&Max vestiging in de buurt.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad