Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Vandaag blijf ik binnen chocolade

Bij Anne&Max hebben wij een speciale chocolademelk ontwikkeld die je om verschillende redenen kan drinken. In de Anne&Max VBIB chocolade zit naast biologische cacao ook verschillende kruiden zoals kardemom, piment, kruidnagel en kaneel, zodat het net wat extra pit geeft. Wij hebben drie (goede) redenen onder elkaar gezet om warme choco te drinken:

Door Anne

25/04/2019

Liefdesverdriet
Naast de Maxiato Liefdesverdriet werkt onze VBIB choco ook erg goed tegen liefdesverdriet. Chocola is uiteraard altijd een goed middel om in te zetten als je even niet lekker in je vel zit of als de liefde van je leven jou heeft verlaten. Maar weet ook aan alles komt altijd een eind, dus ook aan het vervelende gevoel, maar tot die tijd kan je altijd rekenen op de Anne&Max VBIB choco!

Na een lange schaatstocht/wandeltocht
Niet is toch lekkerder om jezelf te verwennen na een lange intensieve buitenactiviteit (bij voorkeur in de winter) met een warme kop chocolademelk. Je wangen gloeien en je legt je vermoeide benen op de bank, het zou helemaal mooi zijn als je partner je dan nog een voetmassage zou geven. Maar met een kop warme Anne&Max VBIB choco kom je al een heel eind.

Zomaar
Omdat je niet altijd ergens een rede voor moet hebben. Soms heb je gewoon zin in iets en dan mag je er best aan toegeven.

Cacao maakt gelukkig

De Anne&Max VBIB choco is te bestellen in al onze vestigingen en is ook verkrijgbaar in blikken om mee naar huis te nemen

Meer verhalen