Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Winterse soda

Door Max

12/10/2022

Winter bubbel

Op de menukaart staan twee nieuwe soda’s: Winter Bubbel & Tonic Soda. 

De Winter Bubbel is een bruisende soda met dennen, agave en sinaasappel. De Tonic Soda is een bruisende soda met tonic, citroen en komkommer. Perfecte dorstlessers of als een combinatie bij onze havercracker Zalm of Groentetuin. 

Winter bubbel soda

Maak van elke dag een feestdag

met cocktails! Kies voor de gin tonic soda: gin, bruisend met tonic, citroen en komkommer of gin kumasi: fruitige frisdrank gemaakt van de cacaovrucht gemixt met gin. Kies voor een Lowlander gin of een Seedlip gin (alcoholvrij).

Lowlander gin cocktail

Samenwerking Lowlander

Vol trots vertellen wij jullie als eerste over onze exclusieve samenwerking met Lowlander. Wij zijn de eerste horecaketen die zo’n samenwerking heeft. Waarom Lowlander? Wij zijn gevallen voor hen waarden: naast het brouwen van fantastisch bieren zetten zij zich ook in voor het bestrijden klimaatverandering, dieren in het wild te behouden en biodiversiteit te ondersteunen. En dit alles door het drinken van bier.

Een goed voorbeeld hiervan is het klimaatpositieve Cool Earth Lager biertje. Deze vind je op onze wintermenukaart. Voor ieder verkocht biertje wordt een zeegrasplantje in het Waddengebied gepland door het Nederlandse project Zeegrasherstel. Zeegras slaat meer CO2 op dan andere plantensoorten, versterkt de biodiversiteit en gaat kusterosie tegen.

Drink bier en red de wereld!

Meer verhalen