Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Lunchen in Apeldoorn

Lunch bij Anne&Max Apeldoorn

Anne&Max vind je in het centrum van Apeldoorn op de kruising van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Binnen kan je neerstrijken met een koffie aan het raam of je laptop openklappen aan de lange tafel. Op het terras sluit je de dag af met een goed glas wijn. Je bent elke dag welkom voor: ontbijt, koffie, taart, lunch, High tea en borrel.

Voor een uitgebreide lunch voor twee ben je bij Anne&Max Apeldoorn aan het juiste adres. Wij hebben een lunchplank voor twee. Een uitgebreide lunchplank met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, Anne&Max kaasstengel, soepje, groene salade, roerei met bacon of warmgerookte Schotse zalm en een sapje naar keuze

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker met crispy bacon en boerscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Deze zomer hebben wij iets nieuws. Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Eén is belegd met Makreel. De makreel wordt lokaal en duurzaam gevangen (MSC). Vervolgens wordt deze in kleine batches gerook. De andere cracker is belegd met ingemaakte gele paprika, tomaat, frisse doperwtenspread en rucola. Dus weer een heerlijke vegan optie op onze kaart. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Jouw huiskamer in de stad