Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Apeldoorn

Lunchen in Apeldoorn

Een dagje naar Apeldoorn? Naar CODA museum of wandelen in het gebied rondom Paleis het Loo? Kom eerst lekker lunchen bij Anne&Max Apeldoorn. 

Anne&Max vind je in het centrum van Apeldoorn op de kruising van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. 

Voor een uitgebreide lunch voor twee ben je bij Anne&Max Apeldoorn aan het juiste adres. Wij hebben een lunchplank voor twee. Een uitgebreide lunchplank met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, focaccia kaasstengel, soepje, groene salade, roerei met bacon of warmgerookte zalm en een sapje naar keuze

Binnen kan je neerstrijken met een koffie aan het raam of je laptop openklappen aan de lange tafel. Op het terras sluit je de dag af met een goed glas wijn. Je bent elke dag welkom voor: ontbijt, koffie, taart, lunch, High tea, borrel en to go.

Anne&Max Apeldoorn

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker: de super club met crispy bacon en boerenscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Er zijn twee verschillende smaken. Eén is belegd met warmgerookte zalm, frisse doperwtenspread, rucola, ingemaakte paprika en cherrytomaatjes. De andere cracker genaamd Groentetuin is belegd met geroosterde pompoen, biet, muhammara, en radicchio. Een heerlijke vegan optie. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Bekijk hier het menu

Menu

Warm op

Op onze nieuwe wintermenukaart zijn de ijskoffies ingewisseld voor heerlijke warme choco’s. Verwarmend en voor elk moment van jouw dag. Perfect om te troosten als je net bent gedumpt, om te vieren dat je eindelijk weg bent bij je partner of gewoon omdat je er op dit moment heel veel trek in hebt. 

Reserveren

Anne&Max Apeldoorn is elke dag open van 8.00 tot 17.00.

Reserveer

Afhalen op tijd 

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd