Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Den Bosch

Lunchen bij Anne&Max Den Bosch

Anne&Max Den Bosch is gevestigd in het karakteristieke en monumentale pand aan de Oude Dieze 25 in de historische binnenstad van het bruisende en bourgondische Den Bosch. Grenzend aan de bekende wateren van de Bossche Binnendieze en het natuurgebied de Bossche Broek maakt dit een geweldige ligging om elke dag te komen genieten van onze huiskamer. 

Lunchen aan het water

Word wakker met je 1e koffie van de dag uitkijkend over de Binnendieze of klets bij met een vriendin met een lunch voor twee. 

den bosch - lunch - water

Salade

Twee voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade duizend en één nacht. Een supergezonde vegan salade met geroosterde pompoen, spinazie, linzen, ingemaakte paprika, radicchio, tahin dressing en munt.  

Warm op

Op onze nieuwe wintermenukaart zijn de ijskoffies ingewisseld voor heerlijke warme choco’s. Verwarmend en voor elk moment van jouw dag. Perfect om te troosten als je net bent gedumpt, om te vieren dat je eindelijk weg bent bij je partner of gewoon omdat je er op dit moment heel veel trek in hebt. 

Reserveren?

Anne&Max Den Bosch is elke dag open van 8.00 tot 17.00. Reserveer snel je plekje

Reserveer

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen