Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Anne&Max op kantoor

Een creatieve ontbijtsessie, vergadering met lunch of VrijMiBo? Hier hoort natuurlijk goed, voedzaam en vooral lekker eten en drinken bij. Anne&Max verzorgt dit graag bij jou op kantoor of op locatie.

Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ja dit wil ik!

Stuur een e-mail naar: anne@annemax.nl  Wij gaan graag met jou in gesprek om iets moois en vooral voedzaam en lekkers neer te zetten.