Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Picknicken in Rotterdam

Picknickbox

De picknickbox is vanaf medio april 2023 weer beschikbaar in onze vestigingen. Uitgebreid ontbijten tijdens de wintermaanden? Dan is de feestdagenbox gevuld met een heerlijk ontbijt (vanaf 2 personen) een hele lekker optie. Bestellen? Check de afhaal -en bezorgmogelijkheden van de vestiging in jouw buurt. 

Vestigingen

Picknickbox

De Anne&Max picknickbox is gevuld met een super sandwich met boerenscharrelkip, tomaat en bacon, een very vegan sandwich met gerookte tofu en vegan mayonaise, frisse groene side salades, Portugese bolo’s (muffin) en een huisgemaakte Anne&Max ijsthee met citroen en munt.

Vegetarisch?

Dan wordt de super sandwich vervangen door een sandwich groentetuin. Dit is een sandwich met frisse doperwtenspread, ingelegde paprika, tomaat en rucola

Vegan?

Dan wordt de super sandwich vervangen door een sandwich groentetuin en de Portugese bolo’s door bananenbrood. 

De picknickbox is online te bestellen bij elke vestiging en kan worden afgehaald of bezorgd.

Vind je Anne&Max in Rotterdam

Je vindt Anne&Max Rotterdam om de hoek van de koopgoot aan de Korte Hoogstraat. Bestel je picknickbox bij de vestiging, je kan hem afhalen of laten bezorgen.

In Rotterdam vind je heerlijke picknickplekjes om neer te strijken met al het lekkers uit de picknickbox. Bijvoorbeeld Het Park; het allereerste park van Rotterdam met uitzicht op de Euromast of het Vroesenpark; hier picknick je vlakbij de giraffen, olifanten en exotische vogelsoorten.