Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max heeft nu ook koffiecups!

Op die moeizame vroege en koude ochtenden heb je soms gewoon behoefte aan een koffiemachine die het werk voor jou doet. Daar weet Anne alles van. Gelukkig begin je nu jouw ochtend met onze koffiecups en start je net zo makkelijk op als in onze Anne&Max huiskamers.

Door Anne

20/10/2023

De donkere maanden staan voor de deur en het wordt steeds een beetje lastiger om uit bed te komen. Bij Anne&Max hebben we daar stiekem ook wel last van. Gelukkig zijn deze maanden vol feestdagen, gezelligheid en lichtjes wel de allerleukste. Zeker als je iedere dag kunt beginnen met een echte Anne&Max cappuccino, gemaakt met de nieuwe koffiecups.  

Achter het koffiecupje

We zijn trots op onze composteerbare koffiecups. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en plantaardige oliën. In andere woorden: na het zetten van je espresso of lungo gooi je de single use cups gewoon bij het restafval. Net zo makkelijk! Zo drink je niet alleen de lekkerste Anne&Max koffie, maar doe je ook meteen iets goeds voor het milieu. Je kunt de voedingrijke compost zelfs gebruiken om bijvoorbeeld de kruiden in jouw moestuintje blij te maken. 

Anne&Max is aangesloten bij het Futureproof Coffee Collectief. Dit is een samenwerking tussen verschillende koffiebedrijven die werken aan de berekening van de echte prijs voor koffie. Wij kopen onze biologische Arabica koffies daarom direct in van kleinschalige koffieboeren. Hierdoor ontvangen de koffieboeren een eerlijke prijs. Een kopje koffie van biologisch afbreekbare cups is dus niet alleen goed voor de natuur, maar je helpt ook mee aan betere leefomstandigheden van de koffieboeren. 

 

Max, hier mag je mij wél voor wakker maken. Anne 

 

Cups

Expresso yourself 

Iedere oogst is uniek en we selecteren zorgvuldig de verschillende soorten bonen voor onze bio koffie. De nieuwe Anne&Max koffiecups zijn van de beste koffiebonen die we konden vinden voor het zetten van de allerlekkerste koffies en verpakt in een composteerbaar jasje.  

De Huiskamer Espresso is een mooie koffieblend voor smaakvolle espresso (40 ml) of koffie met melk, zoals een cappuccino. Voor het zetten van lungo (110 ml) is er Huiskamer Lungo. Beide cups hebben de smaaktonen rode kers, hazelnoot en pure chocolade. De Lungo heeft nog iets meer tonen van pure chocolade ten opzichte van de klassieke espresso en een minder sterke intensiteit. Onze koffiecups worden per tien stuks in een doosje verpakt en bewaar je het beste op een donkere en droge plek. 

Bestel jouw koffiecups  

Meer verhalen