Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

De eieren van Eibaar

Bij Anne&Max zijn wij altijd op zoek naar producten die eerlijk en ambachtelijk worden geproduceerd en met een mooi verhaal. De eieren die wij gebruiken komen van de boerderij van Eibaar en hier zijn de kippendames zeer gelukkig!

Door Anne

10/05/2019

De kippen bij Eibaar hebben de mogelijkheid om dagelijks vanaf 10 uur tot zonsondergang naar buiten te gaan. Ze scharrelen, nemen een stofbad, liggen in het zonnetje of luieren in de schaduw onder een boom. ’s-Nachts slapen de kippen op een zitstok. Het voer dat de kippen krijgen bestaat grotendeels uit maïs en tarwe, verder krijgen ze luzerne en staan er speciale pikstenen in de stal.

De kippen van Eibaar leggen ruim 300 eieren per jaar. Dit lukt alleen door ze in topconditie te houden met uitgebalanceerd voer, een comfortabele stal en zo nodig extra vitaminen en mineralen. Er wordt geen antibiotica gebruikt.
De kippen krijgen NonGMO voer, dat wil zeggen dat de bestanddelen niet genetisch zijn veranderd. De bestanddelen komen zoveel mogelijk uit de eigen regio.

De mest van de kippen wordt gedroogd en in de energiecentrale in Moerdijk verbrand en omgezet in groene stroom. Met de kippenmest van Eibaar worden 147 huishoudens van groene energie voorzien. Uit de assen van de mest wordt fosfaat gewonnen. Dit is een zeer kostbare grondstof die beperkt beschikbaar is in de wereld.

Max, kan ik mijn ei bij jou kwijt? Anne

De eieren worden dagelijks verzameld en gesorteerd. Doordat er direct van het pluimveebedrijf aan supermarkten, groothandels, boerderijwinkels en horeca wordt geleverd komen de eieren verser bij de eindverbruiker. Een vers ei is voller van smaak en dat proef je.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad