Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lowlander

Door Max

17/10/2022

Anne&Max x Lowlander

Elke keuze die wij maken, maken wij aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, betrokken, zorgzaam en respectvol. Als iets hier niet aan voldoet, dan doen wij het niet.

“zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt”

Wij zijn supertrots op dat wij de eerste horecaketen zijn waarmee brouwerij Lowlander samenwerkt. Misschien heb je op menukaart al het klimaatpositieve Cool Earth Lager biertje gespot. Voor ieder verkocht biertje wordt een zeegrasplantje in het Waddengebied gepland door het Nederlandse project Zeegrasherstel. Zeegras slaat meer CO2 op dan andere plantensoorten, versterkt de biodiversiteit en gaat kusterosie tegen. Op onze nieuwe menukaart vind je nog meer Lowlander biertjes met elk een bijzonder verhaal. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Andere partners waarmee Anne&Max samenwerkt zijn afvalverwerker Seenons die koffiedrap gebruikt als grondstof voor oesterzwammen en PeelPioneers dat circulair olie wint uit sinaasappelschillen. Anne&Max verwerkt die olie dan weer in haar Bolo muffins. Daarnaast heeft Anne&Max een direct trade met koffieboeren in Peru, een samenwerking met Natuurmonumenten en ondertussen al meer dan 75.000 tomaten gered door de samenwerking met The Ketchup Project. 

Meer verhalen