Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Verse shakes & sappen

De sappen en shakes van Anne&Max worden dagelijks vers bereid door onze eigen Anne’s en Max-en.

Door Anne

17/04/2019

De energieshake bestaat uit mango, sinaasappel, banaan, gember en lijnzaad en geeft net die extra kick die je soms nodig hebt om ‘s ochtends wakker te worden.

Voor de liefhebbers van de kleur groen hebben wij een shake met dezelfde naam (Groen). Deze shake bestaat uit banaan, spinazie, avocado en appel. Al het groens wat je nodig hebt voor de dag!

Wij vergeten uiteraard de smoothie – lovers niet. Voor de zomer hebben wij een watermeloen & aardbei smoothie met framboos, munt en biologische yoghurt.

Shake it!

Uiteraard blijft de oude vertrouwde V.S. ook op de kaart staan. Voor iedereen die niet weet waar ik het over heb. Kom zelf maar eens kijken bij Anne&Max!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad