Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Verse shakes & sappen

De sappen en shakes van Anne&Max worden dagelijks vers bereid door onze eigen Anne’s en Max-en.

Door Anne

17/04/2019

De energieshake bestaat uit mango, sinaasappel, banaan, gember en lijnzaad en geeft net die extra kick die je soms nodig hebt om ‘s ochtends wakker te worden.

Voor de liefhebbers van de kleur groen hebben wij een shake met dezelfde naam (Groen). Deze shake bestaat uit banaan, spinazie, avocado en appel. Al het groens wat je nodig hebt voor de dag!

Wij vergeten uiteraard de smoothie – lovers niet. Voor de zomer hebben wij een watermeloen & aardbei smoothie met framboos, munt en biologische yoghurt.

Shake it!

Uiteraard blijft de oude vertrouwde V.S. ook op de kaart staan. Voor iedereen die niet weet waar ik het over heb. Kom zelf maar eens kijken bij Anne&Max!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad