Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Anne&Max Lunch


Anne&Max is gesloten, wel willen wij onze missie blijven doorzetten. Lees alles over onze acties en maatregelen in onderstaande blog

Lunch

Anne&Max – nu echt in je eigen huiskamer

Meer geluksmomentjes nodig?

Bestel hier

 

Anne&Max biedt diverse cadeaubonnen aan die onze gasten nu kunnen aanschaffen en hopelijk heel snel weer bij ons in de vestiging kunnen inwisselen voor bijvoorbeeld een high tea of een lunch voor twee.

Reserveren?

 

Bij Anne&Max ben je altijd welkom om te komen ontbijten, lunchen, borrelen of lekker lang te genieten van onze huisgemaakte taarten. Wil je met meer dan 6 personen langskomen, neem dan contact op met de vestiging naar keuze.

Jouw huiskamer in de stad