Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Utrecht

Lunchen bij Anne&Max Utrecht

Wij groeien nog steeds en je kan ons inmiddels op 3! plekken vinden in Utrecht. 

In de binnenstad vind je onze eerste vestiging: Utrecht Domkwartier. De naam geeft het al een beetje weg. Je kan hier bijna uit het raam de Dom zien. Binnen hebben wij veel verschillende ruimtes waar je kan neerploffen voor een koffie of thee. En een dag zonder taart, is een dag niet geleefd. 

Aan de oostkant van Utrecht vind je onze tweede vestiging aan de Burgemeester Reigerstraat. Kom na je lessen op de uni uren nakletsen tijdens een uitgebreide lunch voor 2 of neem de lunchbox mee naar Park Lepelenburg. 

Vlakbij het station van Utrecht Centraal voor lunch  afspreken? Dat kan in onze nieuwste vestiging Utrecht SYP. Je kan hier uitgebreid komen lunchen, maar ook zakelijk afspreken kan in één van onze vergaderruimtes op de 1e verdieping. 

Beste break van je dag

Uren geshopt of e-mail geretourneerd als boomerangs? Vier jouw break met één van onze knapperige focaccia sandwiches. Het focacciabrood is bio en naar eigen recept gebakken door onze bakkers. Wij hebben drie verschillende soorten focciacia

  • Maximiliano: smeuïge buffelmozarella, tomaat, huisgemaakte pesto en pittenmix. Als extra optie kan je gedroogde scharrelham erbij kiezen. De scharrelham komt van de scharrel kloostervarkens van Livar
  • Pulled beef: zeer langzaam gegaard scharrelrundvlees van de kleinschalig gehouden koeien uit het natuurgebied Enters Reggedal en jackfruit, provolone, ingemaakte paprika en de enige echte Anne&Max clubsaus
  • Dubbelkaas tosti: tosti van focaccia met jong belegen en oude kaas en provolone. Geserveerd met de smokey ketchup van The Ketchup project

pulled beef focaccia

Salade

Twee voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade duizend en één nacht. Een supergezonde vegan salade met geroosterde pompoen, spinazie, linzen, ingemaakte paprika, radicchio, tahin dressing en munt.  

Warm op

Op onze nieuwe wintermenukaart zijn de ijskoffies ingewisseld voor heerlijke warme choco’s. Verwarmend en voor elk moment van jouw dag. Perfect om te troosten als je net bent gedumpt, om te vieren dat je eindelijk weg bent bij je partner of gewoon omdat je er op dit moment heel veel trek in hebt. 

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

afhalen - bezorgen - bestellen