Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Je dagelijkse dosis ontbijt- en koffiegeluk

Ontbijt is een belangrijke maaltijd om de rest van de dag beter te functioneren, maar op sommige dagen heb je stress, haast, en moet je daarna rennen naar je werk. Die ochtenden heeft Max vaak genoeg. Bij Anne&Max is elk ontbijtje daarom een uitnodiging om je thuis te voelen, ongeacht waar je dag je brengt. We begrijpen dat de ochtend het fundament legt voor de rest van je dag, en daarom bieden we je de warmte van thuis, of je nu haast hebt of tijd hebt om te ontspannen. 

Door Max

18/04/2022

Na een fijne nachtrust heeft je lichaam energie nodig om goed aan de dag te beginnen. Het ontbijt is een belangrijk moment om vezels, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Door goed te ontbijten verdeel je het eten regelmatiger over de dag. Hierdoor heb je minder honger en zal je minder snel snoepen.

 

Genietmomentje voor onderweg 

We weten hoe hectisch ochtenden kunnen zijn. Daarom hebben wij een to go ontbijtje van koffie en een croissant of bananenbrood samengesteld om je een stukje thuis mee te geven, zelfs als je onderweg bent. Of je nu naar je werk snelt of een vroege trein moet halen, onze ontbijtopties zijn er om je dag op de juiste voet te beginnen.  

Op maandag tot en met donderdag geven wij voor 10:00 uur ‘s ochtends 10% korting op een koffie to go + croissant of bananenbrood. Geldig van april t/m juni 2024

Ontbijt to go bij Anne&Max

Een goed begin 

Als de tijd het wel toelaat, nodigen we je uit om te ontsnappen aan de drukte en plaats te nemen in een van onze gezellige huiskamers. Hier is jouw ontbijt een moment van rust en genot. Omringd door de geur van verse koffie en goede ontbijtmuziek, kun je genieten van ons uitgebreide menu. Of je nu de voorkeur geeft aan een acaï bowl met granen & vers fruit of jezelf wilt trakteren op onze beroemde droomcroissant, elk ontbijt wordt geserveerd met een warme glimlach, waardoor je je echt thuis voelt. 

Je spaart in het weekend (van vrijdag tot en met zondag) dubbele punten vóór 11:00 uur op alle ontbijtgerechten in Mijn Anne&Max. Geldig van april t/m juni 2024.

Thuis bij Anne&Max 

Onze belofte is simpel: waar je ook voor kiest, een snel ontbijtje to go of een uitgebreide ochtend in onze vestiging, we willen dat je je thuis voelt. We streven ernaar om die vertrouwde, comfortabele sfeer te creëren waarin je kunt ontspannen, opladen en genieten – net als thuis. Dus of jouw dag nu vraagt om snelheid of stilstand, begin je dag goed in onze vestiging. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een heerlijk ontbijt! 

Bekijk onze menukaart hier. Mocht je een dagje geen zin hebben om uit te komen, hebben wij ook een goed gevulde ontbijtbox. En het allerbeste? Deze bezorgen wij tot aan je slaapkamerdeur! 

Meer verhalen