Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Op waarde geschat

Door Anne

17/03/2021

Wie houdt niet van dat ene koffietentje op de hoek met die leuke medewerkers, goede koffie en lekkere biologische producten; een soort van huiskamer.

En zo is Anne&Max ook begonnen. Al meer dan 15 jaar is Anne&Max een huiskamer in de stad. (Wij maakte al cappuccino’s toen je het melkschuim er nog op schepte.) En al 15 jaar doen we dat aan de hand van onze waarden: Open, Eerlijk, Zorgzaam, Betrokken en Respectvol. Als iets niet aan die normen voldoen… doen we het niet.

Daarom hebben we al 15 jaar veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct-trade, labelrouge of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal. Werken we al 15 jaar direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken we er al 15 jaar aan om elk jaar nog beter te worden in onze MVO doelstellingen.

Of zoals we bij Anne&Max zeggen: zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt

Lokaal, seizoensgebonden, glutenvrij, vegan, NON-GMO, palmolie-vrij; ja! Want hoewel alles anders is dan 15 jaar geleden (en sommige dingen weer opnieuw hetzelfde) en onze eerste zaak niet meer te vergelijken is met onze laatste geopende vestiging zijn de normen en de waarde hetzelfde gebleven en nog steeds actueel. Sterker nog, het lijkt wel of ze elk jaar actueler worden!

Meer dan een glimlach

Daarom willen we in alles flexibel zijn, steeds veranderen en meebuigen mits het voldoet aan onze missie (we zijn een huiskamer in de stad) en past binnen onze normen. Dat van vinden we van grootte waarde. Voor meer mooie verhalen: www.annemax.nl/meerdaneenglimlach

 

Laat de zomer maar komen!

De nieuwe zomermenukaart komt er weer aan en ook hiervoor zijn wij weer op zoek gegaan naar nieuwe samenwerkingen. Aan de hand van onze normen en waarden hebben wij drie nieuwe leveranciers die wij graag aan jullie willen voorstellen:

  • Kumasi
  • The Ketchup project
  • Den Eelder

Meer verhalen