Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Je eigen Anne&Max in Arnhem

Ben jij de franchisenemer voor deze unieke kans? Op een van de zonnigste hoeken van Arnhem zoeken wij een franchisenemer. 

 

Anne&Max Arnhem Steenstraat 29 is klaar om te gaan aan stralen als een van onze nieuwe huiskamers. Zet jij daar binnenkort jouw eerste Anne&Max-espresso?

 

KENNISMAKEN brochure aanvraag

VOOR DEZE ANNE&MAX ZOEKEN WIJ EEN ENTHOUSIASTE FRANCHISENEMER

 

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchise ondernemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van de gasten.

Jij leeft en beweegt je graag in de stad en hebt een groot sociaal netwerk. Je vrienden nodigen je graag uit voor hun verjaardag, want met jou valt er altijd wel wat te beleven. Bij voorkeur heb je relevante leidinggevende / ondernemers ervaring in de horeca of aanverwant. Je bent gastvrij en streeft elke dag naar de beste kwaliteit. Open en eerlijk zijn woorden die jou omschrijven en als je net als wij ook zo van koffie houdt dan kunnen wij niet wachten jou te spreken!

Zie jij jezelf al staan?

We ondersteunen onze franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om het concept optimaal en renderend uit te voeren.  

 

Anne&Max Arnhem II is gevestigd aan de Steenstraat 29. Op een van de zonnigste hoeken van deze mooie stad kun jij je dromen waarmaken. Schenk jij daar binnenkort je eerste espresso? Mail dan naar franchise@annemax.nl. 

Kennismaken?

Heb je vragen over ondernemen bij Anne&Max en wil je daar meer over weten? Bel dan naar onze franchise recruiter Merel via 0618072467 of mail naar franchise@annemax.nl. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. 

  Anne&Max Arnhem, jouw huiskamer

  Een plek waar je op elk moment van de dag thuis voelt. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

  Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

  Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

  Meer weten?

  Ben jij enthousiast over onze missie en heb jij interesse om een franchise te starten in de horeca?

  Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend de Anne&Max franchise informatie brochure en lees op je gemak alles over het ondernemen bij Anne&Max.

  Heb je voor nu al vragen? Neem dan contact op met onze franchise recruiter Merel via 0618072467 of mail naar franchise@annemax.nl.