Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Anne&Max Huiskamer filter

De Anne&Max Huiskamer filter is een 100% biologische blend van de beste arabica bonen. Speciaal gebrand voor langzame zetmethodes zoals filterkoffie, chemex, cafetière en Aeropress.

Door Anne

12/05/2019

Huiskamerfilter

Onze huiskamerfilterkoffie is een blend van 50% bonen uit Peru en 50% uit Brazilië. Het zijn uitsluitend biologische Arabica bonen en het is een blend van gewassen en ongewassen koffies.De koffie uit Peru is van één van de koffieboeren die Anne&Max afgelopen augustus bezocht heeft en een samenwerking mee is aangegaan.

Peru

Union Progreso
Regio: Satipo
Producent: Feliciano Quisepe & Victoria Sacsa en Magdalena Villayzan
Variëteiten:Bourbon, Caturra, Pache
Typica Proces: Selectief geoogst (rode bessen)
Oogst: 2019
Hoogte: 1500 -1600 meter boven zeeniveau

Feliciano en Victoria hebben hun koffie korter gefermenteerd (10 uur), die van Magdalena is gemiddeld 15-18 uur gefermenteerd (afhankelijk van weer/temperatuur). Na fermentatie wordt de koffie gewassen, en vervolgens gedroogd op zonbedden. Lengte van drogen gemiddeld 10-15 dagen.

Brazilië

Nossa Senhora
Regio:Cerrado
Producent: Fatima
Variëteit: yellowbourbon,mundonovo
Proces:natural
Hoogte: 950–1100

Smaakomschrijving: melkchocolade, pruim, bosbessen, boterig mondgevoel

100% bio arabica bonen speciaal gebrand voor hele langzame zetmethodes

De filterkoffie is natuurlijk te proeven in de filialen van Anne&Max, maar ook te verkrijgen voor thuis in 250 en 500 gram. In elke Anne&Max worden de bonen, als gewenst, gemalen op de juiste stand voor jouw zetmethode.

Lees hieronder over de verschillende zetmethoden

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad