Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Anne&Max Huiskamer filter

De Anne&Max Huiskamer filter is een 100% biologische blend van de beste arabica bonen. Speciaal gebrand voor langzame zetmethodes zoals filterkoffie, chemex, cafetière en Aeropress.

Door Anne

12/05/2019

Onze koffie is een blend van 50% bonen uit Brazilië en 50% uit Peru. Het is een blend van gewassen en ongewassen koffies. De koffie bevat tonen van amandel, melk chocolade, rozijnen en geeft een romig mondgevoel.

100% bio arabica bonen speciaal gebrand voor hele langzame zetmethodes

De filterkoffie is natuurlijk te proeven in de filialen van Anne&Max, maar ook te verkrijgen voor thuis in 250 en 500 gram. In elke Anne&Max worden de bonen, als gewenst, gemalen op de juiste stand voor jouw zetmethode.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad