Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Winterdip tips van Anne

We gaan de winter weer in; een periode waar niet iedereen naar uitkijkt. De koude en korte dagen zijn soms moeilijk om door te komen, maar gelukkig hebben we daar Anne’s tips tegen een winterdip voor! Speciaal om deze dagen wat dragelijker en leuker maken.

Door Max

11/01/2024

Plan een warme choco-date  

Het is die tijd van het jaar waarin gezelligheid en warmte hoog op het verlanglijstje staan. Kom naar onze gezellige huiskamer voor een warme choco-date. Terwijl de regen buiten voorbij raast en een troosteloos plaatje schetst, geniet jij van een Vandaag-Blijf-Ik-Binnen Choco met goed gezelschap. Of, als je liever niet naar buiten gaat, nodig je deze speciale persoon uit om bij jou langs te komen. Verwarm de beste kwaliteit choco, een flink spuit slagroom en een snufje kaneel voor een extra winterse touch. Terwijl jullie samen nippen van de heerlijke chocolademelk, vergeet je door alle gesprekken en lachbuien binnen no time jouw winterdip. 

Haal de gezelligheid naar binnen 

Als het buiten somber is, maken we het binnen gewoon extra gezellig! Bel je beste vriendin op om samen de stoffige dozen met decoraties van zolder te halen en jouw woonkamer te versieren. Of zet gewoon een lekker muziekje aan en tuig alleen de kerstboom op. Als je jouw boom dit jaar duurzaam decoreert maak je kans op een feestelijk Anne&Max cadeaupakket. Dus geen nieuwe ornamenten kopen, maar creatief aan de slag gaan. Maak bijvoorbeeld je eigen ornamenten van de to go beker waarin je een cappuccino bij ons hebt gehaald of neem ornamenten over van vrienden en familie. We geven dit jaar drie mooie pakketjes weg voor de meest originele Anne&Max kerstboom!  

Doe mee en win!
 

Maak een wandeling 

Wandelen is dé manier om de winterdip te verslaan. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Dus juist als het buiten ijskoud en donker is, kan een wandeling in de frisse buitenlucht wonderen doen voor je humeur en welzijn. Trek je warmste jas aan, wikkel je favoriete sjaal om je nek en stap de kou in voor een verfrissende natuurwandeling. Of wandel juist de magische straten door die zijn versierd met fonkelende lichtjes. Het leukste onderdeel? Een vooruitzicht op een warme kop koffie als je thuiskomt! Laat die winterdip achter je terwijl jij geniet van de schoonheid van de winter en de gezelligheid van de feestdagen.  

Geniet van winterse gerechten 

Wij begrijpen hoe belangrijk comfortfood is tijdens de wintermaanden, daarom hebben we heerlijke gerechten en drankjes om je op te warmen. Kom bij ons langs voor een hartverwarmende kom linzensoep of een winterbowl met pompoen. Het zal je zeker helpen om de kou buiten te laten. En vergeet onze drankjes niet! Van koffies tot een verrukkelijke chai latte of een winterbubbel. Voor degenen die graag een beetje pit willen, is er soms zelfs glühwein om je van binnen en van buiten op te warmen. Nodig je vrienden uit, plan een gezellige lunch bij Anne&Max en laat je verwennen door onze winterse lekkernijen. Het is de perfecte manier om de winterdip te verslaan en jezelf te trakteren! 

Vier de feestdagen 

Terwijl jij je voorbereidt op quality time met je familie, begrijpen we maar al te goed hoeveel werk erbij komt kijken om sociale bijeenkomsten te organiseren. Van diners met vrienden tot afwas na afloop – het kan behoorlijk overweldigend zijn. Maar we hebben een oplossing voor je! Nodig iedereen in één keer uit in onze gezellige huiskamer, en wij doen de rest. We serveren een heerlijke feestdagenplank boordevol lekkers. Denk aan droomcroissants, knapperig bio brood met dips, yoghurtjes, scones en plakjes kerststol. 

Liever langzaamaan wakker worden en dan met je partner in matching pyjama’s brunchen? Je kunt ook de feestdagenbox tot aan je slaapkamer laten bezorgen. 

Reserveer een feestdagenplank
 

Meer verhalen