Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Herfstessentials van Anne&Max

Het zonnetje komt bijna niet meer op bezoek, het is steeds minder lang licht en het straatbeeld kleurt langzaam oranje... herfst! Je wordt er natuurlijk niet altijd even vrolijk van om door de regen te fietsen, maar eenmaal binnen is het wel gezellig. Haal Anne&Max herfstessentials in huis om de donkere maanden door te komen. 

Door Max

01/11/2023

Warme kop thee 

Een binnenblijf momentje begint op de bank met iets warms. Bij Anne&Max hebben we een uitgebreid assortiment met verse bio theeën in theezakjes. Een kopje thee is goed voor je lichaam om mee wakker te worden en de dag mee te eindigen. Verwen jezelf ook eens met een lekker stukje pure chocolade ernaast. 

Wist je dat… de smaken van de thee sterker zijn als je het theezakje 1 à 2 minuten laat trekken en niet dompelt? Als je thee heel snel in het warme water onderdompelt, krijgt de thee een bittertje en komen de smaken niet goed tot zijn recht. 

Herfstessentials Anne&Max thee

Bestel thee voor thuis  

Lekkere trui 

Een kopje thee warmt je handen lekker op, maar een zachte, dikke trui verwarmt je aan alle kanten. Anne&Max heeft een planeetaardige hoodie van biologisch katoen. Die is niet alleen lekker voor thuis, maar ook voor als je de regen in moet en je haar beschut wilt houden.  

Bestel de Anne&Max trui  

Een goed boek 

Steek een mooie kaars aan of een klein leeslampje om volledig in een boek te verdwijnen. In ons eigen Koffie Thuis boek leren we je alles over het zetten van goede koffie en wat je daar bij eet. Het is een verzameling van recepten en tips om jezelf te scholen tot thuis-barista. Een leuke bezigheid voor een regenachtige zondagmiddag! 

Bestel het Koffieboek  

Langzaamaan koffie  

Hoe graag je ook een slok wilt nemen van je eerste koffie: geduld is een schone zaak. Experimenteer eens met een andere manier van koffie zetten. Filterkoffie, of zoals wij het noemen langzaamaan koffie, is een mooie manier van koffie zetten. Bij de Kinto zetmethode schenk je water op grof gemalen koffie, en begint de koffie te lopen. Dat resulteert in een zachte koffie met zoet- en fruittonen.  

Bestel een Kinto  

To go beker 

En als je dan tóch de deur uit moet… neem je een warme koffie mee voor onderweg. De herbruikbare Rcup wordt gemaakt van gerecyclede koffiebekers die normaal op een afvalberg belanden. Hij houdt je drankje ongeveer drie kwartier warm (maar voor die tijd heb je jouw koffie of thee waarschijnlijk toch al op) en lekt niet in je tas vanwege de 360 graden drinkopening – ook handig als je maar één hand vrij hebt om je beker te openen. 

Wist je dat… de meeste herbruikbare to go bekers kunnen zelf niet meer gerecycled worden, omdat ze materialen zoals siliconen bevatten? De Rcup is een planeetaardige keuze, want die gaat zo’n tien jaar mee en wordt daarna gewoon gerecycled. 

Bestel een Rcup  

Meer verhalen